ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, της τεχνολογίας και της πληροφορικής. Η DIGISEC έχει στόχο όχι μόνο τη μελέτη, αλλά και την ολοκλήρωση μεγάλων έργων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Τα στελέχη μας εχουν συνδράμει στην επιτυχή ολοκλήρωση αρκετών από τα πιο απαιτητικά έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρεία μας επενδύει διαρκώς στην εκπαίδευση των στελεχών της, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε όλο τον κόσμο ενώ ταυτόχροναι ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλειας και της πληροφορικής. Η κατάρτιση, η τεχνογνωσία και οι κατάλληλες συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής hardware και software είναι τα εργαλεία, που δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρεία μας, να σχεδιάζει και να εφαρμόζει τις κατάλληλες λύσεις για κάθε απαίτηση και ανάγκη.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η φιλοσοφία μας στην Digisec είναι να συνδυάζουμε τις αξίες μας, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματική ηθική, την συνέπεια και τη διαφάνεια, με την καινοτομία και την τεχνολογική πρόοδο.

Το όραμά μας είναι να ικανοποιούμε πλήρως τις προσδοκίες των πελατών μας με συνέπεια και επαγγελματισμό, να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που αφορά στους τομείς της δραστηριότητάς μας και να χτίζουμε στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες μας, μένοντας πιστοί στις αρχές μας.

18

Αντιπροσωπιες

5250

Εγκατεστημενες καμερες

81253

Γραμμες κωδικα

5213

Ευχαριστημενοι πελατες